Blogs van Joheco

online data-opslag, cloud, veilig, security, beveiliging

Online data-opslag, is dat wel veilig?

Online data-opslag blijkt in de praktijk een stuk veiliger te zijn dan het opslaan van data op een lokale server. Klinkt raar, misschien? In deze blog leest u hoe het zit.


Lees de blog
veel data, data-opslag

De 4 belangrijke lessen van de Cloud Summit 2017

Joheco blijft op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied. De Cloud Summit 2017 was hier een ideale gelegenheid voor. Wat we er hebben geleerd?


Lees de blog
grip op data

Houd grip op data met de diensten van Joheco

We hebben eigenlijk voor elk vraagstuk over data en data-opslag wel een passende oplossing, maar weten pas wat écht bij een klant past, als we het hele verhaal kennen.


Lees de blog
goede samenwerking, productiviteit, IT

Productiviteit in uw organisatie verhogen? Stimuleer een goede samenwerking!

Werknemers zijn in beweging. Het belang van goede interne communicatie en samenwerking is meer aan de orde dan ooit. Hoe gaat u hiermee om?


Lees de blog
de_beeldredacteur_mtw_26_april_2013_9479.jpg

8 tips om uw ICT-budget slim in te zetten

ICT beslaat vaak een groot deel van de bedrijfskosten. Managers weten dat de kosten noodzakelijk zijn, maar hebben weinig inzicht in waar het aan wordt uitgegeven. Lees mijn 8 tips om slim met budget om te gaan.


Lees de blog
data-synchronisatie, data, Joheco

De vier hindernissen van data-synchronisatie

Voor een goede samenwerking heeft u een cloudopslagdienst nodig die snel en veilig synchroniseert. Maar die data-synchronisatie kan nog wel eens tot knelpunten leiden... 


Lees de blog
online samenwerkingstool

Wat maakt een online samenwerkingstool zo prettig?

Om samenwerking te stimuleren, is een prettige online werkplek essentieel. Maar wat maakt een online samenwerkingstool zo prettig in het gebruik? Lees het hier!


Lees de blog
situaties systeembeheerder

Systeembeheerder, deze situaties komen op jouw bordje!

Vanuit het management komen functionele vragen over IT en het is aan de techneut om er een oplossing voor te vinden. Maar hoe geef je invulling aan deze nieuwe verwachtingen van IT?


Lees de blog
Zorgen ondernemer, ICT

De zorgen van de ondernemer: is mijn ICT goed voor nu en later?

Als commercieel directeur zit ik vaak bij andere ondernemers. Bijna altijd gaat het over de ICT-omgeving: de (kop)zorgen van vandaag en de toekomst van ICT.


Lees de blog
veel data, data-opslag.jpg

Hoe kan ik het beste grote hoeveelheden data opslaan?

Het verzamelen, opslaan en analyseren van veel data biedt voordelen. Maar hoe moet de IT-omgeving ingericht zijn voor deze grote hoeveelheden data? Dat en meer in deze blog.


Lees de blog
cultuuromslag, samenwerking, samenwerkingstool, Dropbox Paper

Realiseer een cultuuromslag met samenwerkingstool Dropbox Paper

Het op afstand kunnen samenwerken met collega’s is een absolute must geworden. Met Dropbox Paper kunt u op een effectieve, veilige manier online samenwerken.


Lees de blog
Outsourcen, groei, ICT

7 signalen om uitbesteden van ICT te overwegen bij groei

Als uw onderneming groeit, groeien de ICT-voorzieningen (ongemerkt) mee. Lees deze 7 signalen waarbij u ICT-uitbesteding kunt overwegen om bedrijfscontinuïteit te borgen.


Lees de blog